“Olta e Kiara, kryefjalë e këtij Big Brother”/Luizi mendon se eliminohet Qetsori ose Kristi(Video)

Në një bisedë me Visin, Luizi ka quajtur Oltën dhe Kiarën kryefjalë të këtij Big Brother-i.

Sipas tij në këtë fazë të lojës nuk do të jetë dyshja Olta-Kiara që do të të dalin si më pak të preferuarat e publikut, por Kristi dhe Qetsori.

Latest articles

Related articles