Banorët dëgjojnë këngën e Luizit(Video)

Teksa banorët shijonin kafen në verandën e shtëpisë të gjithë së bashku, në shtëpi është vendosur dueti i Luizit dhe Juliana Pashës “Sa e shite zemrën”.

Teksa Luizi e këndonte në shtëpi, nuk munguan as duartrokitjet nga banorët.

Latest articles

Related articles