Efektivi Reneas para me shirit banke, urdhërohet ekspertimi për drogë e shenja gishtash

by Arsen Rusta

Efektivi Reneas Altin Morina do të qëndroj në burg me kërkesë të prokurorisë.

Gazetari ka mundur të lexojë dosjën ku rezulton se policia e Tiranës ka njoftuar Drejtorinë e Përgjithshme për arrestimin tek rruga “Shkëlqim Fusha” në ora 12.30.

Sipas proçesverbalit dhe fakteve të kosntatuara Morina ka qenë i vetëm në makinë audi q7 e cila rezulton në pronësi të shtetasit S.Xani.

Ndër pakot e prerjeve të kartmknedhave rezultojnë 53 100 euroshe, 80 200 euroshe dhe 94 prerje 500 euroshe dhe sasi të tjera.

Efektivi Reneas edhe pse në media janë raportuar disa versione ka refuzuar të flas për hetuesit duke thënë se do flas avokati.

Hetuesit kanë sekuestruar paratë duke urdhëruar ekspertim për gjurmë papilare dhe gjurmë rë lëndës narkotike.

Disa nga pakot me para të Morinës kanë patur dhe shiritin e Raiffeisen Bank dega Andyl Frashëri Tiranë.

Latest articles

Related articles