“A ju bëri përshtypje që nuk u diskutua Kristi-Keisi?”/ Banorët diskutojnë

Banorët kanë pasur pikëpyetje për faktin se gjatë prime-t të djeshëm, nuk është diskutuar krisja e marrëdhënies mes Kristit dhe Keisit.

Ata kanë diskutuar së bashku në verandë për këtë çështje, duke ngritur hipoteza të ndryshme.

Latest articles

Related articles