Qeveria “Rama III” shpenzon 70 milionë lekë për detergjentë, sfungjerë dhe fshesa

Drejtoria e Shërbimeve Qeveritare në varësi direkte të Kryeministrisë ka hapur një tender 70 milionë lekë për blerje detergjentesh.

Konkretisht tenderi është për detergjent enësh, tel pastrimi, sfungjerë, piceta, shampo, fshesa, doreza, etj.

Tenderi mbyllet në datë 27 mars. Por ajo që tërheq vëmendjen është fakti që shuma është kaq e madhe pa shtuar TVSH-në, që mund të kapërcejë 85 milionë lekë.

Latest articles

Related articles