Armaldo-Luizit : Për sa kohë unë jam këtu, ti nuk e fiton këtë Big Brother

Debati për nominimin e kësaj jave, u rihap edhe njëherë në shtëpi, ku Luizi dhe Armaldo nisën sërish të debatonin.

Luizi është i bindur që Armaldo del të shtunën dhe tha se nuk e di çfarë do bëj nëse ai qëndron ende në shtëpi.

Armaldo nga ana tjetër, tha se ai nuk ka për të dalë në mënyrën e tij, por do ikë nga shtëpia, kur të votojë publiku për të.

Maestro i tha Luizit se për aq kohë sa ai është brenda në shtëpi, ai jo vetëm që nuk ka për ta fituar çmimin e madh, por nuk ka për të shkuar as në finale.

Latest articles

Related articles