Merret vendimi| KAS detyron KQZ të regjistrojë në zgjedhje PD

Pasi Komisioni i Ankimimeve dhe Sanksioneve është tërhequr për vendim pas shqyrtimit të ankimimit të PD dhe Berishës për regjistrimin në zgjedhje, duket se është arritur në një përfundim.

KAS ka vendosur që PD duhet të regjistrohet në zgjedhjet e 14 majit.

Koli Bele: PD të sjellë deklaratat me firmën e Alibeajt, PD të regjistrohet me kryetar të komanduar Enkelejd Alibeajn.

Latest articles

Related articles