Kristi-Luizit: Je i shëmtuar, banal dhe vulgar

Debati mes Oltës, Luizit dhe Kristit zgjati rreth 1 orë në verandë. Olta i tha Kristit se ai nuk ka ndenjur asnjëherë vetëm në shtëpi dhe se ka ardhur deri në këtë pikë të lijës, duke luajtur në “kurriz” të të tjerëve.

Ajo tha se e ka mbajtur ajo në “shpatull” për dy muaj Kristin dhe se tani ai ka filluar të shoqërohet me Luizin. Sipas saj, Kristi nuk ka ndenjur asnjëherë vetëm në shtëpi.

Luizi i tha Kristit se ai ka dalë gjithmonë si djalë i butë dhe shembullor, pasi të gjithë “luftën” në shtëpi e ka bërë ai dhe Olta.

Pas këtij komenti, Kristi i tha Luizit se ai është i shëmtuar, banal dhe vulgar. Kristi shtoi se komentet e mira, i merr sepse i meriton dhe se ai është model.

Ai shtoi se në krahasim me Luizin dhe Oltën, është model.

Latest articles

Related articles