Kiara dhe Olta kunja dhe batuta me njëra tjetrën: Po mendoj sa agresive je!(Video)

Olta dhe Kiara kanë pasur debate herë pas here me njëra tjetrën për situata të ndryshme.

Gjatë mbrëmjes së djeshme, ato kanë shkëmbyer ironi dhe batuta me njëra tjetrën.

Olta: Po mendoj për ty dhe po tymos.

Kiara: Çfarë po mendon?

Olta: Po mendoj sa agresive je.

Kiara: Vetëm ti ma nxjerr atë anë agresive, anën e errët.

Olta: O Kiara, po ti je shumë ambicioze?

Kiara: Po.

Olta: Mendon që anën tënde ambicioze ta mbash pak më të ulët? Se e ke rritur shumë.

Latest articles

Related articles