“Ka ngelur vetëm Olta se debatoi me Qetsorin”/Deamishel debaton me Oltën(Video)

Deamishel dhe Olta patën një debat me njëra-tjetrën sot në oborr. E gjitha nisi si pasojë e një komenti që bëri Armaldo. Ky i fundit tha se lëvizja e radhës që ai ka në plan të bëjë do e forcojë edhe më shumë atë.

Dea tha se Armaldo do bashkohet me Oltën, meqë ajo ka mbetur vetëm, për shkak se debatoi me Qetsorin. Olta i tha Deas se ajo po pëpiqet të bëhet faktor kot dhe se nuk ka debatuar fare me Qetosrin.

Ajo i tha Deas të merret me dikë tjetër që ta shtyjë edhe pak qëndrimin e saj në shtëpi. Dea u shpreh se ajo nuk e ka shtyrë me dikë lojën, por vetëm. Ajo madje i tha Oltës se ajo po bën aleancë me Qetsorin.

Dea shtoi se Olta iu afrua asaj përpara se të vinte Qetsori, pasi kishte mbetur vetëm. Por kjo gjë, u kundërshtua nga Olta.

Latest articles

Related articles