Olta dhe Qetsori: Kiara shkon në finale, Luizi del javën tjetër

Pas Primet të së martës, ku Kiara mori një mori informacionesh nga jashtë, nisur nga titujt më negativ të mediave, loja ndryshoi disi.

Por kjo bëri që çifti të jenë më të afruar dhe më të dashuruar se kurrë.

Kështu pasi kanë parë klipin e javës, Arbana ka pyetur banorët se si e shohin çiftin në lojë dhe cili është më i fortë si lojtarë, Kiara apo Luizi.

Olta ka nisur me përgjijet duke habitur të gjithë. Ajo ka thënë se është Kiara ajo që shkon në finale. Ndërkohë Qetsori e përforcoi duke thënë se Luizi është i rrezikuar që javën e ardhshme.

Kristi dhe Elvis Pupa ishin të vetmit që u shprehën se është Luizi ai i cili shkon në finale.

Latest articles

Related articles