Olta dhe Qetsori ftojnë Armaldon për të biseduar, ai refuzon (Video)

Duket se plani i Oltës dhe Qetsorit nuk po shkon si duhet.

Pasi i kërkuan Antonetës të bisedonte me ta, ajo refuzoi duke thënë se dëshironte të qëndronte vetëm.

Më pas Olta i tha Armaldos të rrinte me të dhe Qetsorin, por edhe ai refuzoi gjithashtu.

Latest articles

Related articles