“Ke formë shumë agresive”/ Olta debaton me Qetsorin për grupet: Pse drejtohesh kështu?

Qetsori ka pranuar se tashmë është pozicionuar krahë Oltës.

Ditën e sotme, Olta ka debatuar me Qetsorin për mënyrën se si ky i fundit kërkon banorët të bëhen grup me të dhe Oltën.

Ajo i tha se ai i kërkon banorët në një mënyrë shumë agresive. Sipas saj çdo njeri do të tregojë personalitetin e vet dhe nuk do pranojë të futet në grup më formën që ai i’a kërkon.

Olta shtoi se ai po i jep arsye Luizit të tallet me të.

Latest articles

Related articles