Vajzat planifikojnë një rreng për Qetsorin (Video)

Jori, Dea Mishel dhe Keisi kanë përgatitur një rreng për të trembur Qetsorin.

Kristi dhe Shpati janë bërë pjesë e planit gjithashtu.

Jori i ka kërkuar një bluzë Qetsorit, me qëllim që të shkonin së bashku te dollapii i tij, aty ku Dea e priste për ta trembur.

Latest articles

Related articles