Luizi debaton me Antonetën: Nuk je e zonja të ndash çifte!(VIDEO)

Luizi ka pasur një debat me Antonetën për një koment që ajo bëri lidhur me favorizimin që mund të ketë krijimi i një lidhjeje brenda shtëpisë.

Ajo shprehu se komenti që ajo bëri, ka qënë në formë batute lidhur me nominimin e saj dhe të Shpatit, jo me çiftet e shtëpisë.

Latest articles

Related articles