Qetsori e ngacmon për nominimin, Luizi e ironizon: Po më dridhen duart, kam frikë

Luizi dhe Qetsori kanë biseduar me njëri-tjetrin mëngjesin e kësaj të mërkure. Këngëtari ishte duke pastruar në kuzhinë, kur ish-fituesi i “Big Brother 2” i tha të bëjë ndonjë punë se është në nominim.

Luizi nuk ia kurseu përgjigjen dhe me ironi i tha: “Jam i rrezikuar, më dridhen duart”.

Luizi: Duken sikur më hanë kur i lënë pa larë

Qetsori: Ja dhe pak, do të çohet ndonjëri nga këta që janë në nominim, se harrova se je dhe ti në nominim. Pastroi të gjitha, bëji xham.

Luizi: Këtë herë ngaqë jam shumë i rrezikuar, janë duke mu dridhur duart, kam frikë se mos i thyej.

Qetsori: Po nuk bëre të pamundurën, ike në Tiranë.

Luizi: Këtë herë kam frikë se nuk e përballoj.

Latest articles

Related articles