“E ardhmja e një kombi është arsimimi i rinisë sē tij” – Dritan Demiraj uron 7 marsin

Me rastin e festes se mesuesve do te deshiroja te shpreh mirenjohjen me te thelle per punen e Tyre te jashtezakonshme ne edukimin e brezit te ri.

Ne kete feste do te deshiroja te shprehja mirenjohjen per profesoret tane ne shkollat ushtarake duke filluar me prof Asimaq Prokon, Ana Prifti, Liri Gjiknuri, Prof Dr. Pajtim Ribaj, Gjeneral Prof Dr. Kostaq Karoli, Prof Dr Kristaq Xharo, Selim Shiroka, Dr. Çapajev Filo, Prof Zaho Golemi, Prof Myzafer Elezi dhe shume e shume te tjere.

Ne kete dite te shquar do te deshiroja te pershendesja edhe dy profesoret e shquar te arteve marciale, dy shqiptare te veçante Prof Besnik Murati nga Tetova dhe Prof Selaudin Sinani nga Shkupi te cilet na pergatiten te garojme me sukses ne tatamet dhe kampionatet e botes.

Ne te njejten kohe pershendes dhe uroj edhe pedagogun e shquar te fizikes ketu ne Michigan demokratin e shquar Eduart Aliko.

Misioni i tyre eshte i lidhur ngushte me te ardhmen e kombit.

Respekt per punen tuaj te shenjte.

Dr. Dritan Demiraj.

Latest articles

Related articles