Armaldo suprizon me një këngë dedikuar grave për festën e 8 Marsit

Armaldo i ka bërë një kërkesë të veçantë Vëllait të Madh për të krijuar një këngë dedikuar grave në ditën e tyre. Maestro performoi në oborr duke dhuruar shumë emocione.

Ai surprizoi banorët dhe gjithë publikun në studio.

Latest articles

Related articles