Trump: Vetëm po fitova unë shmanget Lufta e Tretë Botërore, konfliktin në Ukrainë e mbyll brenda ditës

Ish-presidenti amerikan, Donald Trump në një intervistë ka folur për zgjedhjet presidenciale në SHBA, duke u ndalur edhe tek lufta në Ukrainë.

Trump është shprehur i bindur se lufta e Tretë Botërore mund të shmanget vetëm nëse ai fiton zgjedhjet. Duket se miliarderi 76-vjeçar ka ndezur motorët e fushatës si kandidat republikan në zgjedhjet presidenciale.
“Do të mbyll konfliktin në Ukrainë dhe do të shkojmë mirë me Putin”, ishte një prej premtimeve të tij.

Trump deklaroi se me të Rusia nuk do të kishte sulmuar kurrë Ukrainën, dhe paralajmëroi votuesit republikane se ai është kandidati i vetëm i partisë që mund të shmangë Luftën e Tretë Botërore.

Latest articles

Related articles