Sabiani do të ndajë të bijën nga Kristi? Çifti përqafohet “fshehurazi”(Video)

Hyrja e Sabianit në shtëpinë e Big Brother Vip ka sjellë dinamika të reja në shtëpinë më të ndjekur në Shqipëri.

Sabiani është shprehur haptas kundër romancës së Keisit me Kristin. Sabiani i tha vajzës së tij që është mërzitur shumë me të dhe se e kishte porositur që jashtë që mos krijionte lidhje në shtëpi.

Ndërkohë Kristi është shprehur se hyrja e Sabianit në lojë është presion i madh për të.

Sakaq dyshja Kristi-Keisi kanë shkëmbyer puthje dhe janë përqafuar edhe pas hyrjes së Sabianit në shtëpi. Por Keisi ka kërkuar nga Kristi që mos bien shumë në sy nga veprimet e tyre.

Latest articles

Related articles