Qetsori, ish-fituesi i Big Brother 2, bëhet pjesë e shtëpisë

Qetsori, ish-banor i Big Brother Vip dhe fitues i edicionit të dytë të Big Brother, është banori më i ri i shtëpisë.

Latest articles

Related articles