“Ikën Kristi të martën”/ Olta: Varet si do e menaxhojë Sabiani!

Olta, Sabiani dhe Qetsori kanë diskutuar për marrëdhënien e Keisit me Kristin.

Qetsori tha se ndjen keqardhje për Kristin dhe situtën në të cilën ndodhet. Ai tha se Kristi do penalizohet nga ardhja e Sabianit dhe se do dalë të martën.

Olta: Qëndrimin e Kristit këtu brenda e ka Sabiani në dorë.

Qetsori: Nuk kthen mendje, ka ardhur ta përzëj.

Sabiani: Nuk përzë njeri unë.

Qetsori: Prezenca jote po.

Latest articles

Related articles