“O unë, o kaos” – Si e barazuan ndërkombëtarët Sali Berishën me gjakatarin Bashar Al Asad

Bashar Al- Assad ka 6.070,000 referenca në google dhe miliona orë video në Youtube.

Kanali satelitor i Katarit “Al Jazeera english” në IG nxori një video denoncuese për kriminelin e popullit sirian, me background ish KM e Shqipërisë, me diçiturën: “O unë, o kaos”.

SB e përdori fjalën “kaos” disa herë në parlament me datë 2 mars 2023.

Mesazhi është i qartë për këdo që dëshiron të kuptojë pse i bashkuan të dy në një video.

Latest articles

Related articles