“Pse nuk u ule më larg?”/Dea Mishel ngacmon Shpatin(Video)

Në spektakëlin e shkuar Shpati dhe Dea Mishel shprehën se mes tyre ka vetëm shoqëri të mirë, por jo pëlqim.

Dje duke shijuar çajin në verandë, Dea ngacmoi Shpatin duke i thënë “Pse nuk u ule pak më larg”.

Më pas Shpati u afrua dhe u ul pranë saj.

Latest articles

Related articles