PLL regjistrohet në KQZ për zgjedhjet e 14 majit. Axhami ndez motorët e Partisë

Partia Lëvizja e Legalitet regjistrohet si subjekt zgjedhor për marrjen pjesë në zgjedhjet vendore të datës 14 Maj 2023.

PARTIA LËVIZJA E LEGALITETIT.

Në mbështështetje të Kodit Zgjedhor, sot, PLL dorëzoj dokumentacionin e duhur prane KQZ, për regjistrimin e saj si subjekt zgjedhor për zgjedhjet vendore të datës 14 Maj 2023.

Strukturat e PLL në çdo degë janë në fazën e përzgjedhjes së kandidaturave të tyre në çdo bashki, për një përfaqësim dinjitoz tonin në këto zgjedhje.

PLL, uron zgjedhje të lira dhe të qeta, për të i rikthyer pluralizmin e munguar pushtetit vendor, duke u përfaqësuar edhe vëtë me fitoren e kandidatëve të saj të zgjedhur për qeverisjen vendore.

Faleminderit!

Latest articles

Related articles