Nita flet me Kiarën për Luizin: Ka reflektuar pas takimit me babain tënd (Video)

Kiara bisedoi me Nitën lidhur me raportin që është krijuar së fundmi mes saj dhe Luizit. Kiara tha se me kalimin e kohës, dashuria konsumohet, por respekti duhet të mbesë gjithmonë.

Ajo shtoi se ndonjëherë ai e vë në siklet atë dhe se ka nevojë që ata të njihen më shumë me njëri-tjetrin.

Latest articles

Related articles