Luizi diskuton me Oltën: “Je shumë e ligë” (Video)

Olta i tha Luizit se ai i vuri kundër Jonën dhe se për faj të tij ajo u skualifikua.

Olta: E përdore për lojën tënde kundër meje.

Luizi: Je shumë e ligë.

Olta: Ti e di që ke gisht në këtë.

Luizi: Je shumë e ligë.

Latest articles

Related articles