Olta dhe Ermiona ankohen për buxhetin (Video)

Olta dhe Ermiona janë ankuar për mënyrën se si është menaxhuar buxheti i kësaj jave.

Olta shprehet se mungojnë shumë ushqime të nevojshme dhe se do fillojë të ndërhyjë në buxhet.

Kujtojmë se banorët këtë javë kanë pasur 100% buxhet të plotë.

Latest articles

Related articles