I shokuar nga aksidenti me disa makina, shoferi i “Unazës” nuk del nga autobusi

Aksidenti i ndodhur vertëm pak minuta më parë në Tiranë, pranë urës së vogël te Tajvani. Urbani i linjës së “Unazës” dhe të paktën katër automjete të vogla janë përfshirë në aksident.

Siç shihet dhe nga këto pamje të mëposhtme, edhe vetë shoferi i urbanit duket i tronditur nga ngjarja dhe vazhdon të qëndrojë në vendin e tij.

 

Latest articles

Related articles