Berisha pranon se e ndjek Pakica, u katandis me protesta me 200 vetë

Nga Indrit Vokshi

Pasi u braktis e u katandis me 200 vetë para parlamentit, Sali Berisha pranon se po e ndjek PAKICA.

U premtoi njerëzve në 2013 deri 2020: “Nuk shkel mbi vendimin e tim, nuk rikthehem kurrë” – e shkeli premtimin.

U premtoi ejani me mua se do të rivendos demokraci dhe votë në parti – ua vodhi votat edhe adoleshentëve të FRPD, ua vodhi edhe në “primare”, duke ua paracaktuar kandidatët, duke përjashtuar njerëz nga lista e votimit.

U premtoi rinovim të partisë – u katandis me rikthimin e të korruptuarve dhe gjobvënësve dhe shërbëtorëve mediokër.

U tha se po më ndoqët, do ta bëj PD-në më të fortë, më të hapur, më të bashkuar – e degradoi në më të dobët, më të mbyllur, më të përçarë.

U premtoi në 2021 se po e mbështetën, ai me Metën në shtator 2022 do ta rrëzojnë Ramën me protesta, sepse të tjerët nuk e rrëzonin pasi ishin të shitur – u katandis duke ndezur qirinj tek kryeministria dhe duke u thënë se revolucioni zgjat edhe 10 vjet.

Asgjë nga ato që ka premtuar, nuk i ka mbajtur.

Sot u thotë revolucionin e bën pakica. Të vetmet revolucione që bën pakica, janë ato si të vitit 1917 kur ushtria pakicë e Leninit pushtoi Pallatin e Dimrit dhe rrëzoi qeverinë. A do e bëjë ketë? ZERO SHANSE.

Atëherë çfarë ka? Thjesht po mban opozitën zvarrë dhe peng. Do paguajnë pak më shumë për protestën e 3 marsit për të shantazhuar gjykatën dhe do të vazhdojnë prapë zvarrë.

E Djathta Shqiptare duhet të gjejë forcën për të bërë politikë përtej dyshes Berisha-Meta dhe për të formatuar Të Djathtën e Re, pa background komunist.

Latest articles

Related articles