Olta-Armaldos: Me këtë që bërë, i ke ulur pikë vetes(Video)

Maestro zgjodhi Kiarën gjatë votimit për lidere të shtëpisë.

Por një debat i ashpër ndodhi mes tij dhe Oltës fill pas këtij veprimi.

Ajo i tha se është frikacak dhe se tani po i lutet Luizit që mos ta nominojë.

Sipas Oltës ai e bëri këtë zgjedhje, sepse Kiara është e vetmja urë lidhëse mes tij dhe Luizit.

Por Maestro u shpreh se ai mund ta krijojë vetë komunikimin me Luizin dhe nuk ka pse përdorë Kiarën.

Latest articles

Related articles