Sinjalizimi/ Si ra policia e Durrësit në gjurmët e anijes që transportonte naftë kontrabandë

Operacioni ka rreth një javë që kishte nisur dhe që u finalizua këtë të hënë duke bllokuar një anije që transportonte 22 500 ton naftë kontrabandë. Naftë kjo që vinte nga Rusia.

Polica ka ndaluar ekuipazhin pre 22 personash dhe se do të merren në pyetje.

Ndërkohë mësohet se ky Operacion ka rreth një javë që kishte nisur dhe që u finalizua këtë të hënë.

“Në Policinë e Durrësit ka mbërritur një informacion se në Port pritej të mbërrijë një anije me naftë kontrabandë dhe janë skanuar ato mjete që sillnin naftë për të bërë të mundur edhe identifikohej anija që pritet të sillte anijen dhe në këtë mënyrë u identifikua kjo anije. Në këtë mënyrë u zhvillua edhe operacioni për të ndaluar anije që ishte nisur nga Azerbajxhani”, raportoi gazetarja Klodiana Haxhiaj.

Latest articles

Related articles