PD shpall kandidatin për Bashkinë Kuçovë

Ilirjan Koxhaj, Kandidat i Partisë Demokratike për Kryetar Bashkie në Bashkinë Kuçovë.

Ilirjan Koxhaj ka lindur dhe banon në qytetin e Kuçovës në një familje me tradita qytetare. Ështe i martuar dhe baba i tre fëmijëve. Është diplomuar 2000 – 2005 në Universitetin Bujqësor të Tiranës, Dega Ekonomik.

2005 Ekonomist pranë Mak Albania, Tiranë;
2006 – 2008 Specialist pranë Degës së Thesarit Kuçovë;
2008 dhe deri më sot Drejtues në institucion financiar;
Njëkohësisht nga 2017 dhe në vazhdim Sekretar i Shoqatës kulturore “Kuçova”.

2006-2008 Anëtar PD Dega Kuçovë;
2008 – 2014 Kryetar Seksioni;
2014 – 2018 Anëtar kryesie dhe financier i PD-së dega Kuçovë;
2018 – 2021 Sekretar i PD-së Dega Kucovë;
2022 e në vazhdim Drejtues Politik PD-së Dega Kuçovë;
2015 – 2019 Anëtar i Këshillit Bashkiak PD Kuçovë.

Të ecim së bashku për të ardhmen e fëmijëve tanë.

Latest articles

Related articles