Frikë në një qendër tregtare në Paris, një person vr*t veten

Një ngjarje horror ka ndodhur sot në një qendër tregtare në Paris në La Défense.

Qytetarët që ishin në qendër tregtare janë tmerruar nga një zhurmë e madhe që u dëgjua sit ë shtëna me armë, por më pas panë që një person krye vetëvrasje duke u hedhur nga lartësia në qendrën tregtare.

Sapo vizitorët e qendrës dëgjuan zhurmën, ata filluan të vrapojnë dhe policia rrethoi zonën. Në videot e mëposhtme shihen sesi qytetarët vrapojnë të tmerruar. Por më pas policia ka sqaruar se një person ka kryer vetëvrasje.

Latest articles

Related articles