Maestro debaton me Luizin:Nuk tallesh dot me mua/Luizi: Mati fjalët!

Situata e tensionuar mes Luizit dhe Armaldos ka lënë dhe banorët e tjerë pa gjumë.

Maestro: Nëse ky nxjerrë një fjalë ofenduese ndaj meje, o ky në shtëpi o unë. Nuk ka kthim mbrapa. Tallet me personalitetin tim, karrierën time që kam 20 vjet që e kam ngritur. Ja tregoj unë qejfin këtij e kush e ka bërë këtë.

Luizi: Me këtë “kush e ka bërë këtë”, ça do të thuash o çapaçul?

Maestro: Në kuptimin që me mua nuk tallesh dot.

Luizi: Mati fjalët se për Zotin e di ti si shkon më pas.

Maestro: Po dhe ti e di si shkon.

Luizi: Fli njëherë, dhe pastaj ta tregoj unë ty dhe kush të ka bërë ty, meqë qenka puna kështu. Tingëllon mire?

Latest articles

Related articles