Zgjidhet sot kreu i ri i Gjykatës Kushtetuese, ja tre gjyqtarët në garë

Fiona Papajorgji, Marjana Semini dhe Holta Zaçaj janë tre gjyqtarët në garë për të drejtuar Gjykatën Kushtetuese.

Tre kanidatët do të paraqesin këtë të mërkurë platformat e tyre përpara Mbledhjes së Gjyqtarëve, nga ku do të zgjidhet dhe kreu i ri i Kushtetsueses

“Gjithashtu, Mbledhja e Gjyqtarëve, në bazë të parashikimeve ligjore, ka vendosur të zhvillojë mbledhjen e saj, në datën 15 shkurt 2023, ora 10:00, për të dëgjuar platformat dhe vizionin e secilës kandidate, për të vijuar më tej me procedurat e votimit për zgjedhjen e Kryetarit të Gjykatës Kushtetuese”, thuhet në njoftimin e Kushtetueses.

Latest articles

Related articles