Video:Pesë banorë në televotim/ Nominimi ndryshe nga çdo herë tjetër

Eliminimi sonte ishte ndryshe nga çdo herë tjetër. Në një enë të qelqtë me gogla, kishte dy numra, 1 dhe 2.

Nëse njëri prej banorëve, zgjidhte numrin 2, atëherë kishte vlerë të dyfishtë. Pra për dy banorë, shkonin automatikisht dy vota, vetëm nga një banor, i cili bënte nominimet.

Ndërsa numri 1, nënkupton që nominimet janë normale.

Në televotim shkuan Armaldo, Kristi, Nita, Diola dhe Deamishel.

Latest articles

Related articles