VIDEO: Maestro merr dhuratën që nuk e priste nga gruaja e tij: Jam vajza më me fat

Përveç lojrave dhe aktiviteteve të organizuara nga produksioni i Big Brother për banorët kanë menduar edhe të dashurit e tyre që i kanë lënë jashtë.

Në ditën e Shën Valentinit disa prej banorëve morën tufa me lule dhe dedikime.

Një ndër ta ishte edhe Maesto i cili mori një tufë me trëndafila dhe një dedikim nga gruaja e tij.

Në fletën ku shkruhej dedikimi, gruaja e Maestros i kishte bashkangjitur një eko që të shikonte sa shumë ishte zhvilluar fëmija.

“Jam vajza më me fat që të kam njohur”, shkuan në dedikim gruaja e Maestros.

Latest articles

Related articles