Luizi dhe Olta, dy të preferuarit e publikut! Fitojnë imunitet

Luizi dhe Olta u përzgjodhën nga publiku si dy nga banorët më të preferuar. Këta të dy do të jenë imunë deri ditën e shtunë.

Bashkë me to, imunë do jenë edhe banorët e rinj, Bledi, Tani, Keisi, Ermiona dhe Beati.

Kiara, Armaldo, Valbona, Diola, Nita dhe Dea, janë të nominueshëm.

Latest articles

Related articles