FOTO: Dea Mishel dhe Keisi puthen në buzë. Skena lesbike?

Banorët e BB po festojnë sot Shën Valentinin dhe kanë vendosur që sot të falin sa më shumë dashuri duke puthur njëri-tjetrin. Por puthja e Deas dhe Keisit ka marrë më shumë vëmendjen.

Vajzat kanë dhuruar një puthje një buzë njëra-tjetrës.

E duke qenë se banorët nuk e kapën këtë moment, ato u puthën për së dyti.

Latest articles

Related articles