“Lajthit” Berisha: Obama më ka përgjuar telefonin

Sali Berisha: Edhe unë jam përgjuar, telefoni im është përgjuar nga Barack Obama. Kur doli lista, Obama kishte kërkuar dhe regjstrimin tim.

Latest articles

Related articles