Beati bëhet pjesë e BBV2 (Video)

Banori tjetër i ri që u fut në Big Brother ishte Pirro (Beati). Ai është fotograf.

Në promon pë veten ai u shpreh se do ti sjellë shtëpisë gjallëri.

Ai tha se përshtatet me njerëzit me karaktere të ndryshme.

Nga banorët e shtëpisë i pëlqen Maestro. Ndërsa do donte t’i bënte foto Kristit dhe Dea Mishel.

Gjëja që ai nuk pëlqen te vetja është se po u mërzit në diçka nuk kthehet më mbrapa!

Të shohim se si do përshtaten banorët e rinj me të ‘vjetërit’?

Latest articles

Related articles