Zarfi i zi/ Vëllai i madh “burgos” Luizin, Armaldon, Oltën dhe Kristin


Big Brother ditën e djeshme, futi një zarf të zi në shtëpi, ku në të thuhej se Luizi, Olta, Armaldo dhe Kristi vazhdojnë të injorojnë rregullat e kësaj loje, njëra prej të cilave është edhe diskutimi për nominimet.

Për këtë arsye Vëllai i Madh i penalizoi banorët duke i “burgosur”. Dënimi fillon që nga mbrëmja e sotme deri në prime-n e ardhshëm.

Latest articles

Related articles