Gjykata e Tiranës do të hapë çështjen e foshnjes së infektuar me HIV në Pediatri

Gjykata e Tiranës do të hapë çështjen në lidhje me denoncimin për një ngjarje të rëndë të ndodhur në kryeqytet.

Prindërit e një foshnjë akuzojnë QSUT-në se fëmija i tyre është infektuar me HIV në ambientet e Pediatrisë kur ka qenë i shtruar.

Apeli mësohet se ka urdhëruar gjykatën që të hapë çështjen e foshnjës me HIV. Vendimi për hapjen e çështjes, pas apelit të prindërve.

Ngjarja në fjalë u denoncua dhe prindërit treguan se si u infektua fëmija i tyre, ndërkohë që ata rezultojnë negativ.

Latest articles

Related articles