Çoroditet protesta e Berishës, xhiro në Bulevard – hipën mbi Bunkerin e Bollinos

Sali Berisha është bërë gjynah yë madh. Degradimi i protestës për FBI përfundoi me xhiro në Bulevard dhe vizitë tek bunkeri i Karlo Bollinos.

Qytetarët e Tiranës nuk e ndjekin më. Demokratët janë përgjysmuar nga manifestimet e mëparshme.

Një tjetër xhiro në Bulevard për revolucionin e Nolit.

Latest articles

Related articles