Fushata e firmave të Luizit: “Dua ti bie Oltës, Maestros dhe Kristit”/Firmos Bledi(Video)

Fushata e Luizit për të mbledhur firmat e banorëve ende vazhdon.

Ai tha se qëllimi i tij është të mbledhë firmat e të gjithë banorëve për të goditur Oltën, Armaldon dhe Kristin.

Luizi u shpreh se duke mbledhur firmat e të gjithë banorëve ai do të sulmojë lojtarët e fortë dhe jo ata të dobët.

Banorët e radhës që firmosën ishin Bledi dhe Keisi.

Latest articles

Related articles