Diola-Armaldos: “47 vjeç burrë, gënjen një popull të tërë!”(Video)

Një debat i ashpër ka ndodhur mes Diolës dhe Armaldos.

Ky i fundit i tha asaj se nuk merret me punë por i kërkon Kristit llogari sa vezë ai kishte marrë.

Armaldo: Vazhdo merru me Kristin, me vezët që ai ha.

Diola: Po ti ç’ke? Ke ndonjë problem?

Armaldo i tha se ka të drejtë kur Luizi i thotë asaj të bëjë gati valixhet.

Diola e akuzoi Maestron si një 47 vjeçar gënjeshtar, që mashtron një pupull të tërë.

Latest articles

Related articles