Blendi Gonxhja: Deri në 30 mijë euro për një targë të personalizuar

Blendi Gonxhja drejtor DPSHTRR i ftuar në emisionin “Good Morning Albanians” në Euronews Albania foli në lidhje me targat e personalizuara.

Ai tha se një targë e personalizuar në ankand mund të shkojë 30 mijë euro, mund të shkojë 300 mijë euro por dhe 5 mijë euro.

Më tej shtoi se ka persona që janë të gatshëm të paguajnë 20 mijë euro për një targë të personalizuar.

“Një targë e personalizuar në ankand mund të shkojë 30 mijë euro, mund të shkojë 300 mijë euro por dhe 5 mijë euro. Dje më thanë se një person është i gatshëm të japë 20 mijë euro për targën”- tha ai.

Latest articles

Related articles