“Ta legenosim”/ Luizi i tregon Kristit dhe Armaldon planin kundër Bledit(Video)

Banori më i ri që iu bashkua shtëpisë mbrëmjen e djeshme, Bledi Mane, është bërë tema e diskutimit për disa nga banorët e shtëpisë.

Armaldo, Kristi dhe Luizi nisën të diskutojnë planin e radhës.

Armaldo: Lider, si e ke planin sot?

Kristi: Ka ndryshuar shumë situata, duhet të bëjë një plan të ri. Atë jam duke menduar.

Më pas dyshes i është bashkuar edhe Luizi

Luizi: A do e legenosim këtë?

Kristi: Me atë do merresh ti.

Luizi: E di që ai ka ardhur për mua. Do të më zëvendësoj mua.

Më pas Armaldo është shprehur se ai ka të drejtën e vetë për atë ç’ka do të bëjë.

Latest articles

Related articles