Vendet që i lejojnë punëtorët të flenë gjatë orarit të punës

Hulumtimet nga Fondacioni Kombëtar i Gjumit (NSF) sugjerojnë se mungesa e gjumit mund të ketë një ndikim negativ në emocione.

A mundet që dremitjet prej 20-30 minutash të krijojnë një fuqi punëtore më produktive dhe të kenë një ndikim pozitiv në humor, përqendrim dhe vëmendje?

Në disa vende kjo jo veçse nuk shihet negativisht, përkundrazi inkurajohet fuqishëm që punëtorët të bëjnë një sy gjumë në vendet e tyre të punës.

Disa nga vendet që kanë filluar aplikimin e kësaj metode te punonjësit në disa kompani janë:

Kina

Japonia

Spanja

Italia

Norvegjia

Indonezia

Botsvana

SHBA

Latest articles

Related articles